Reserveer  072-58 121 08    

Menu van de week

Driegangenmenu 49,50 (voor / hoofd / nagerecht) Viergangenmenu 59,50 ( voor / tussen / hoofd / nagerecht)

Huisgerookte zalm / gemarineerde watermeloen

  basilicum olie / crème gepekelde citroen

of

Dungesneden runderpastrami  

  shiso cress / krokante kataifi / kruiden emulsie

 ******

Gebakken gamba’s / lazy ribs   

gel van mango / ketjapsaus

 

*****

Gegrilde kalfsstaartstukfilet ( zachte filets)

 kalfs jus met citroen-tijm

of

Gebakken doradefilets / savora mosterd beurre blanc

of

Runder Brisket (zachtgegaarde runderborst)

roseval aardappel  / saus Miso

******

Schuim van mascarpone

huisgemaakte lange vingers / verse aardbeien

 of

Bordje verschillende soorten kaas

gel van appelstroop / notenbrood   (supplement 3,50)