Reserveer  072-58 121 08    

Menu van de week

Driegangenmenu 52,50 (voor / hoofd / nagerecht) Viergangenmenu 62,50 ( voor / tussen / hoofd / nagerecht)

Roulleau gerookte eendenborst  

  koude bitterbal gevogelte mousse / crème druivenpit most  

 

of

 

Gerookte zalm / krabsalade

  zoet zure rettich / champagne vinaigrette  

 

 ******

 

Gegrilde zeebaarsfilets / tempura gamba 

crème zoete aardappel / matcha beurre blanc 

 

 

*****

Gebakken hertenfilets

muffin pastinaak / jus met specerijen

 

 

of

 

                                                                              Gebakken roodbaarsfilets

                                                               dauphine aardappel / strandkrabbetjes beurre blanc

 

of

 

                                                                                 Gegrilde kalfsfilets

                                                                 mille feuille aardappel  / kalfs jus met salie

 

******

 

Dame Blanche 2.0

witte chocolade panna cotta / vanille ijs / chocolade saus

 

 

of

 

Bordje verschillende soorten kaas

                                                               gel van appelstroop / notenbrood   (supplemen