Reserveer  072-58 121 08    

Gastvrijheid en culinair genieten

Restaurant Onder de Linde is in Bergen en wijde omgeving al jaren bekend bij een groeiende groep liefhebbers van uitstekend tafelen in een gastvrije sfeer.

Maak een keuze van de uitgebreide kaart
Zes dagen per week doen we in de keuken en aan de tafels ons best om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Met een uitgebreide kaart die elke twee maanden wordt vernieuwd, zodat er ook voor onze vaste gasten regelmatig iets nieuws te ontdekken valt.

Ook bieden we een wisselend driegangenmenu voor € 45,50.
 


Wijnen uit alle werelddelen

Op de wijnkaart van Onder de Linde prijken uiteenlopende wijnen uit alle werelddelen. En wilt u een advies over een passende wijn bij uw diner? Gastvrouw Bianca van Driest helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.


Bruisend Bergen

Onder de Linde is heerlijk rustig gelegen in het bruisende centrum van Bergen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het restaurant biedt ruimte voor meer dan 50 personen. Vanuit het restaurant kunt u de verrichtingen in de open keuken volgen. 's Zomers is het bovendien sprookjesachtig dineren op het verwarmde terras, letterlijk onder de grote oude linde.


Ook voor groepen

Heeft u iets speciaals te vieren of wilt u met een groep (tot 22 personen) in beslotenheid dineren? Dan is de grote tafel in onze Gelagkamer de juiste plek. Een telefoontje vooraf stellen we op prijs, zodat we deze ruimte helemaal op uw gezelschap kunnen inrichten.

Neem contact met ons op →