Onder de Linde bij u thuis!
We zijn geopend van donderdag t/m zondag
U kunt dagelijks bestellen vanaf 10.00u tot 19.00u
Bij voorkeur telefonisch bestellen 072-5812108 of 06-20315897
Per mail info@restaurant-onderdelinde.nl
Wij bezorgen in Bergen, u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg. (tegen kleine vergoeding)
Prinsesselaan 22 1861 EN Bergen
VOORGERECHTEN 12,50 14 / 15 / 16 en 17 januari
1. Krabsalade / avocadocreme / rivierkreeftjes
2. Gerookte zalm / creme van gamba / focaccia
3. Runderpastrami / kruidenemulsie / zoet zure sjalot
4.Knoflook gamba’s / Oosterse mie / saus zongedroogde tomaat
(ook als hoofdgerecht verkrijgbaar (18,50)
6.Mabré eendenlever-Serranoham / compote van vijgen / getoast brioche
Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en boter
HOOFDGERECHTEN 18,50 14 / 15 / 16 en 17 Januari
7.Gegrilde tarbotfilets / kreeften beurre blanc 19,50
9.Hartig taartje / gepofte groenten / spinazie / zongedroogde tomaat 14,50
10.Hertenrugfilets / rode kool / aardappelpuree / hertenpeper / specerijen jus 18,50
11.Geroosterde parelhoen / truffelrisotto / saus truffel 17,50
12. Gebakken diamanthaas / stroganoff saus 18,50
De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven
Driegangenmenu 35,50 voor - hoofd en nagerecht naar eigen keuze!!!!!
DESSERT
13. Chocolade mousse / creme citroen-melisse / amandelkoekje 8,50
14. Diverse ijssoorten 6,50
Fles rode of witte wijn 15€
Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 100 graden.
Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint. AUB de deksel van het bakje afhalen als het de oven gaat
De hoofdgerechten zijn ook koud te bestellen.
Deze kunt u heel gemakkelijk opwarmen.
Het beste is om de hoofdgerechten op kamertemperatuur te laten komen.
U verwarmt de oven voor op 160gr en dan kunt u het gerecht zonder deksel in de oven plaatsen voor 12 a 15 minuten.