Wild & Bier
In samenwerking met Brouwerij Egmond presenteert Restaurant Onder de Linde op 23 oktober een prachtig menu in combinatie met de abdijbieren van Sancti Adalberti.
Geniet van de smaakrijkdom van de verschillende soorten bier in combinatie met de voortreffelijke gerechten.
Noordzee krabsalade met meloen, champagne vinaigrette en koekje van gamba’s Begeleid met een Sancti Adalberti Blond
********
Gebakken Hertenfilet met pastinaak creme, stick van de bout (gestoofd in Sancti Adalberti Dubbel) en een specerijenjus
Begeleid met een Sancti Adalberti Dubbel
**********
Mouse van Sancti Adalberti witbier
met passievruchten, hang-op en ijs van citoen/basilicum
Begeleid met Sancti Adalberti Witte
*********
Koffie met zoetigheden
All-inclusive voor € 52,50 aanvang 18.30u
Restaurant Onder de Linde,
Prinsessenlaan 22, Bergen,
reserveren: 072-581 21 08