Reserveer  072-58 121 08    

Onder de Linde bij u thuis!

 

We zijn geopend van donderdag t/m zondag

 

U kunt dagelijks bestellen vanaf 10.00u tot 19.00u
Bij voorkeur telefonisch bestellen  072-5812108 of 06-20315897

Per mail info@restaurant-onderdelinde.nl 

 

Wij bezorgen in Bergen, u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg. (tegen kleine vergoeding)

Prinsesselaan 22 1861 EN Bergen

 

 VOORGERECHTEN 12,50       4 / 5 / 6 en 7 Maart

 

1. Samenstelling voorgerechten ( Nr 2 / 3 en 4 ) 15,50 (in het menu 2,00 supplement)

2. Huisgerookte zalm / Hollandse garnalen / kwartelei / avocadocreme

3. Vitello Tonato ( tonijn / kalfsvlees / filets American )

4. Roulleau gerookte eendenborst / gemarineerde zilverui / balsamicomayonaise 

5. Knoflook gamba’s / Oosterse mie  / saus zongedroogde tomaat 

 6Mabré eendenlever-Seranoham / vijgen compote / getoast brioche  

Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en boter 

                                     

HOOFDGERECHTEN         4 / 5 / 6 en 7 Maart


 7. Skreirugfilets (noorse kabeljauw) / aardappelmousseline /  kreeftensaus 19,50

 8. In knoflook gebakken gamba's / oosterse mihoen / saus zongedroogde tomaat 19,50

 9Gebraden lamsvlees / muffin pastinaak /  jus Provencale 19,50

 10. Geroosterde polderhoen / saus Stroganoff 18,50

11. Gegrilde kalfsfilets  / saus Miso 19,50

12. Truffelrisotto / groene asperges  / geroosterde tomaat 15,50

De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven

 

Driegangenmenu 35,50  voor - hoofd en nagerecht naar eigen keuze!!!!!

 

DESSERT

13. Mango panna cotta / hangop en vers fruit 8,50

14. Diverse ijssoorten

15, Kaasplankje / notenbrood / vijgen compote 12,50 ( in menu 2,50 supplement)

Fles rode of witte wijn 15€

 

Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 100 graden.

Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint. AUB de deksel van het bakje afhalen als het de oven gaat

De hoofdgerechten zijn ook koud te bestellen. Het hoofdgerecht bakje is zowel geschikt voor oven als magnetron.

De sausbakjes zijn alleen geschikt voor de magnetron.

Het beste is om de hoofdgerechten op kamertemperatuur te laten komen.

U verwarmt de oven voor op 160gr en dan kunt u het gerecht zonder deksel in de oven plaatsen voor 15 a 18 minuten.

Eventueel het bakje met saus op het laatste moment 1 a 2 minuten in de magnetron (zonder deksel)

of  u kunt het hoofdgerecht ong.4 min op de hoogste stand in de magnetron doen.

Eetsmakelijk.

Team Onder de Linde