Onder de Linde bij u thuis!
We zijn geopend van donderdag t/m zondag
U kunt dagelijks bestellen vanaf 10.00u tot 19.00u
Bij voorkeur telefonisch bestellen 072-5812108 of 06-20315897
Per mail info@restaurant-onderdelinde.nl
Wij bezorgen in Bergen, u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg. (tegen kleine vergoeding)
Prinsesselaan 22 1861 EN Bergen
VOORGERECHTEN 12,50 4 / 5 / 6 en 7 Maart
1. Samenstelling voorgerechten ( Nr 2 / 3 en 4 ) 15,50 (in het menu 2,00 supplement)
2. Huisgerookte zalm / Hollandse garnalen / kwartelei / avocadocreme
3. Vitello Tonato ( tonijn / kalfsvlees / filets American )
4. Roulleau gerookte eendenborst / gemarineerde zilverui / balsamicomayonaise
5. Knoflook gamba’s / Oosterse mie / saus zongedroogde tomaat
6. Mabré eendenlever-Seranoham / vijgen compote / getoast brioche
Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en boter
HOOFDGERECHTEN 4 / 5 / 6 en 7 Maart
7. Skreirugfilets (noorse kabeljauw) / aardappelmousseline / kreeftensaus 19,50
8. In knoflook gebakken gamba's / oosterse mihoen / saus zongedroogde tomaat 19,50
9. Gebraden lamsvlees / muffin pastinaak / jus Provencale 19,50
10. Geroosterde polderhoen / saus Stroganoff 18,50
11. Gegrilde kalfsfilets / saus Miso 19,50
12. Truffelrisotto / groene asperges / geroosterde tomaat 15,50
De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven
Driegangenmenu 35,50 voor - hoofd en nagerecht naar eigen keuze!!!!!
DESSERT
13. Mango panna cotta / hangop en vers fruit 8,50
14. Diverse ijssoorten
15, Kaasplankje / notenbrood / vijgen compote 12,50 ( in menu 2,50 supplement)
Fles rode of witte wijn 15€
Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 100 graden.
Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint. AUB de deksel van het bakje afhalen als het de oven gaat
De hoofdgerechten zijn ook koud te bestellen. Het hoofdgerecht bakje is zowel geschikt voor oven als magnetron.
De sausbakjes zijn alleen geschikt voor de magnetron.
Het beste is om de hoofdgerechten op kamertemperatuur te laten komen.
U verwarmt de oven voor op 160gr en dan kunt u het gerecht zonder deksel in de oven plaatsen voor 15 a 18 minuten.
Eventueel het bakje met saus op het laatste moment 1 a 2 minuten in de magnetron (zonder deksel)
of u kunt het hoofdgerecht ong.4 min op de hoogste stand in de magnetron doen.
Eetsmakelijk.
Team Onder de Linde