Reserveer  072-58 121 08    

Onder de Linde bij u thuis!

 

We zijn geopend van donderdag t/m zondag

 

U kunt dagelijks bestellen vanaf 10.00u tot 19.00u
Bij voorkeur telefonisch bestellen  072-5812108 of 06-20315897

Per mail info@restaurant-onderdelinde.nl 

 

Wij bezorgen in Bergen, u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg. (tegen kleine vergoeding)

Prinsesselaan 22 1861 EN Bergen

 

 VOORGERECHTEN 12,50    13 / 14 / 15 / 16 Mei 

 

1. Gerookte zalm / krabsalade  / spongecake van matcha / champagnevinaigrette

2. Vitello tonato 2,0 ( geroosterde tonijn /  kalfsvees / filet American)

3. Mabré eendenlever-seranoham / roulleau gerookte eendenborst / gevogeltemousse

4. Knoflook gamba’s / Oosterse mie  / saus zongedroogde tomaat  

Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en boter 

                                     

HOOFDGERECHTEN         13 / 14 / 15 / 16 mei 

 

 5. Gebakken Roodbaarsfilets / aardappelmousseline /  beurre blanc Savora mosterd 19,50

 6. In knoflook gebakken gamba's / oosterse mihoen / saus zongedroogde tomaat 19,50

 7. Geroosterde eendenborst / muffin pastinaak / jus rode port 19,50

 8. Gegrilde kalfsrib-eye / gesmoorde groenten / saus Miso  19,50

 9. Gebakken ossenhaas / taartje stoofvlees / truffelsaus 23,50 ( in menu supplement 3,-)

De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven

 

Driegangenmenu 35,50  voor - hoofd en nagerecht naar eigen keuze!!!!!


DESSERT


 10. Witte chocolademousse / rockey road fudge 8,50 

 11. Diverse ijssoorten 6,50

 12. Verschillende kaassoorten / vijgcompote / krokant notenbrood 12,50 ( in menu 2,50 supplement)

Amusebox voor 2 personen € 47,50 ( voor de inhoud naar amusebox bij Home op onze site)

Fles rode of witte wijn 15€


Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 100 graden.

Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint. AUB de deksel van het bakje afhalen als het de oven gaat

De hoofdgerechten zijn ook koud te bestellen. Het hoofdgerecht bakje is zowel geschikt voor oven als magnetron.

De sausbakjes zijn alleen geschikt voor de magnetron.

Het beste is om de hoofdgerechten op kamertemperatuur te laten komen.

U verwarmt de oven voor op 160gr en dan kunt u het gerecht zonder deksel in de oven plaatsen voor 15 a 18 minuten.

Eventueel het bakje met saus op het laatste moment 1 a 2 minuten in de magnetron (zonder deksel)

of  u kunt het hoofdgerecht ong.4 min op de hoogste stand in de magnetron doen.

Eetsmakelijk.

Team Onder de Linde